Over Auto Klein Gunnewiek

Over Auto Klein Gunnewiek

Auto Klein Gunnewiek in Lichtenvoorde is een jong en dynamisch bedrijf dat klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit willen wij bereiken door eerlijke en open communicatie met u als klant. De persoonlijke benadering is voor ons erg belangrijk en mede daardoor hebben we een ruime, tevreden klantenkring opgebouwd. Ons enthousiaste team is u graag tot dienst en besteedt veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto.

Historie

In 1989 is Auto klein Gunnewiek opgericht door Clemens klein Gunnewiek. Samen met zijn toenmalige compagnon begonnen ze in een bedrijfshal aan de Jameswattstraat nummer 15 in Lichtenvoorde. Daar is de grond gelegd voor het bloeiende bedrijf dat er anno nu staat op de grond van Jameswattstraat 11, 13 en 15.

Het begon met de passie voor auto’s van Clemens en de drang om voor zichzelf te beginnen. J&C klein Gunnewiek was geboren. Het bedrijf werd langzaam een goedlopende zaak en in 2010 kwam Arno, de zoon van Clemens bij in de zaak. Hij werd de nieuwe compagnon van Clemens en zijn vrouw die verantwoordelijk was voor de administratie. De naam werd veranderd in Auto Klein Gunnewiek. Onder leiding van Arno en Clemens groeide het bedrijf uit tot wat het nu is. Er kwam een receptieruimte, er werden 2 bedrijfshallen toegevoegd en er kwamen steeds meer personeelsleden om alle nieuw komende klanten te kunnen bedienen. Ook werd geïnvesteerd in nieuwe apparatuur, bruggen en opleidingen voor werknemers, waardoor de professionaliteit is blijven groeien.

Dat is waar Auto Klein Gunnewiek nu nog steeds voor staat; passie, professionaliteit en altijd in ontwikkeling!