Storingsdiagnose Auto Klein Gunnewiek

Storingsdiagnose

De auto’s van tegenwoordig zijn voorzien van de meest vooruitstrevende technieken. Daardoor kan het soms voorkomen dat uw auto plotseling een storing aangeeft. Is dat bij u het geval en weet u zelf niet precies wat er aan de hand is? Laat onze monteurs dit dan voor u oplossen. Wij beschikken over geavanceerde diagnose-apparatuur waarmee we snel een diagnose kunnen stellen, de software kunnen updaten, eventuele autosleutels inlezen, zaken programmeren en aanpassingen uitvoeren.

Onderneem altijd snel actie
Uw auto beschikt over allerlei elektronica waarmee storingen automatisch worden geregistreerd. Op het moment dat er een lampje op uw dashboard gaat branden, wordt de storing direct opgeslagen in het geheugen. Brandt er in uw auto ook een lampje op uw dashboard? Over het algemeen geldt de regel: rood is stoppen, oranje is (voorzichtig) doorrijden. Wel is het belangrijk om te weten waarvoor welk lampje dient. Dit kan teruggevonden worden in de documentatie van de auto. Bij twijfel kunt u ons natuurlijk bellen.

Zo werkt een diagnose bij ons
Wij gaan aan de slag met het diagnosticeren van de storing met behulp van onze geavanceerde meetapparatuur. Op die manier krijgen we inzicht in de verschillende meetwaardes en kunnen we vaststellen waar het probleem zit. Er kunnen bijvoorbeeld storingen zitten in het motormanagement, de deurvergrendeling, het instrumentenpaneel en allerlei andere zaken. Vervolgens gaan we op zoek naar de mogelijke oplossingen en geven u een advies over de te nemen vervolgstappen. Om u keer op keer kwalitatief van dienst te kunnen zijn, zorgen we er natuurlijk ook voor dat we onze meetapparatuur up-to-date houden.

 

 

Wilt u de storing van uw auto laten oplossen door de professionals van Auto Klein Gunnewiek in Lichtenvoorde? Neem zo snel mogelijk contact met ons op of plan direct online een afspraak.